+36 20 399 4436 kriszta@pecsieskuvo.hu
wedding photographer icon 7 gold

Árak

Fotócsomagok 2023

Minden csomag tartalmaz:

  • Konzultációt
  • Esküvői fotózás napirend 
  • Online esüvői meghívó tervezése
  • Papírképet
wedding photographer icon 4 gold

Jegyes Fotózás

 Ára: 38.000Ft

Rendelkezésre állás 1 óra. 60-70 felvétel készül. Ebből választott 20db kép retusálva, professzionális minőségben  fotó papíron kerül átadásra.

A többi nagy felbontású fényképet online adom át nektek. 

wedding photographer icon 4 gold

Work

Fotókönyv

Egyedi síkban nyíló fotókönyvet tudok számotokra készíteni, valódi fotópapíron.

A fotókönyv ára függ az oldalszámtól, papírvastagságtól, borító fajtájától és könyv méretétől, ezért mindig egyedi ajánlatot adok rá nektek.

eskuvoi-kepeskonyv-foto-kiraly-krisztina
foto gyongyi pecsieskuvo 2
foto szilvi pecsieskuvo
irisz eskuvo kiralykrisztina
foto gyongyi pecsieskuvo 1
golfos pecsieskuvo kiralykrisztina
foto irisz pecsieskuvo 1
wedding photographer icon 7 gold

faq

gyakran ismételt kérdések

Hol vállalsz fotózást?

Pécsen van a székhelyem, de vállalom Magyarország teljes területén az esküvői fotózást. Beszélek angolul, külföldre is szívesen megyek szép helyszínekre fotózni, hogy megvalósítsam álmaitokat.

Mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?

A papírképek átadása személyesen történik, a többi kép a csomag szerint vagy pendriveon kerül átadásra személyesn vagy online küldöm el nektek. Az esküvői képeket fotócsomagtól függően 2-4 héten belül kapjátok meg, de hogy addig se maradjatok képek nélkül, egy kb 10 fotóból álló válogatást már az esküvőt követő 5 napon belül át szoktam küldeni.

Megkapjuk a nyers képeket is?

A Raw egy nyers képformátum, ami sokkal több információt tárol, mint egy JPG kép. Én ebből a nyers formátumból fogom a lehető legtöbbet kihozni a képből. Az elkészült képeket nagy felbontású JPG formátumba kapjátok meg tőlem, ellátva minden szükséges korrekcióval, illetve azokkalaz egyedi stílusjegyekkel, melyek teljessé teszik a képet.

 

Mikor érdemes nálad foglalni?

Minél korábban, mert a legtöbb esküvő áprilistól októberig kerül megrendezésre és hamar betelik a naptáram. Persze lehet egy-egy szabad hétvégém, ezért érdemes érdeklődni nálam.

Készítesz videót is?

Nem, kizárólag fotókat készítek. Rengeteg tehetséges videóst ismerek, szívesen ajánlom őket erre a feladatra.

Hogyan történik az időpont foglalás nálad?

Minden esküvői fotózást megelőz egy személyes megbeszélés, ha nem lehetséges akkor telefon, skype, zoom eszközök segítségével történik meg. Ezt követően elkezdődik a közös ötletelés, az elképzelesek, kívánságok egyeztetése. Közösen kiválasztjuk a számotokra legkedvezőbb csomagajánlatot, áttekintjük a szerződést és ha mindent rendben találunk, akkor a szerződéskötést követően és az előleg beérkezése után rögzítem számotokra az időpontot. A fennmaradó összeget csak a kész anyagok átadást követően szükséges rendeznetek.

wedding photographer icon 8 gold

Kapcsolat

Írj nekem!