+36 20 399 4436 kriszta@pecsieskuvo.hu
wedding photographer icon 7 gold

Árak

Esküvöi
Fotócsomagok 2023

Köszönöm érdeklődésteket sa prémium esküvői fotózás iránt!  30 éves szakmai tapasztalattal kész vagyok megörökíteni esküvőtők legszebb pillanatait. Széles választékot kínálok az esküvői fotócsomagokból, hogy minden igényt kielégítsek.

Amennyiben szeretnétek választani az előre összeállított esküvői fotócsomagokból, az alábbi lehetőségek közül tudtok választani.

Minden csomag tartalmaz:

  • Konzultációt
  • Esküvői fotózás napirend 
  • Online esüvői meghívó tervezése
  • Papírképet
wedding photographer icon 4 gold

Jegyes Fotózás

 Ára: 38.000Ft

Rendelkezésre állás 1 óra. 60-70 felvétel készül. Ebből választott 20db kép retusálva, professzionális minőségben  fotó papíron kerül átadásra.

A többi nagy felbontású fényképet online adom át nektek. 

wedding photographer icon 4 gold

Work

Fotókönyv

Egyedi síkban nyíló fotókönyvet tudok számotokra készíteni, valódi fotópapíron.

A fotókönyv ára függ az oldalszámtól, papírvastagságtól, borító fajtájától és könyv méretétől, ezért mindig egyedi ajánlatot adok rá nektek.

eskuvoi-kepeskonyv-foto-kiraly-krisztina
foto gyongyi pecsieskuvo 2
foto szilvi pecsieskuvo
irisz eskuvo kiralykrisztina
foto gyongyi pecsieskuvo 1
golfos pecsieskuvo kiralykrisztina
foto irisz pecsieskuvo 1
wedding photographer icon 7 gold

faq

gyakran ismételt kérdések

Hol vállalsz fotózást?

Pécsen van a székhelyem, de vállalom Magyarország teljes területén az esküvői fotózást. Beszélek angolul, külföldre is szívesen megyek szép helyszínekre fotózni, hogy megvalósítsam álmaitokat.

Mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?

A papírképek átadása személyesen történik, a többi kép a csomag szerint vagy pendriveon kerül átadásra személyesn vagy online küldöm el nektek. Az esküvői képeket fotócsomagtól függően 2-4 héten belül kapjátok meg, de hogy addig se maradjatok képek nélkül, egy kb 10 fotóból álló válogatást már az esküvőt követő 5 napon belül át szoktam küldeni.

Megkapjuk a nyers képeket is?

A Raw egy nyers képformátum, ami sokkal több információt tárol, mint egy JPG kép. Én ebből a nyers formátumból fogom a lehető legtöbbet kihozni a képből. Az elkészült képeket nagy felbontású JPG formátumba kapjátok meg tőlem, ellátva minden szükséges korrekcióval, illetve azokkalaz egyedi stílusjegyekkel, melyek teljessé teszik a képet.

 

Mikor érdemes nálad foglalni?

Minél korábban, mert a legtöbb esküvő áprilistól októberig kerül megrendezésre és hamar betelik a naptáram. Persze lehet egy-egy szabad hétvégém, ezért érdemes érdeklődni nálam.

Készítesz videót is?

Nem, kizárólag fotókat készítek. Rengeteg tehetséges videóst ismerek, szívesen ajánlom őket erre a feladatra.

Hogyan történik az időpont foglalás nálad?

Minden esküvői fotózást megelőz egy személyes megbeszélés, ha nem lehetséges akkor telefon, skype, zoom eszközök segítségével történik meg. Ezt követően elkezdődik a közös ötletelés, az elképzelesek, kívánságok egyeztetése. Közösen kiválasztjuk a számotokra legkedvezőbb csomagajánlatot, áttekintjük a szerződést és ha mindent rendben találunk, akkor a szerződéskötést követően és az előleg beérkezése után rögzítem számotokra az időpontot. A fennmaradó összeget csak a kész anyagok átadást követően szükséges rendeznetek.

wedding photographer icon 1 gold

Kapcsolat

Hívj fel!

24 órán belül válaszolok