+36 20 399 4436 kriszta@pecsieskuvou.hu
Hívj fel!

Kapcsolat

Kérdezz, vagy kérj egy konzultációt!

24 órán belül válaszolok

gyakran ismételt kérdések

Mikor foglaljuk le az időpontot?

Amint megvan a pontos időpontja  az esküvőtöknek érdemes elkezdeni keresni esküvői fotóst, hiszen az általatok választott időpontban már sok esküvői szolgáltató foglalt. Tapasztalataim alapján nem elég hamar elkezdeni az esküvői fotós keresését és lefoglalását, hiszen akit kinéztetek fotóst lehet hogy már foglalt arra a napra.

Csak Pécsen vállalsz fotózást?

Természetesen, igény szerint állok rendelkezésetekre az ország más területein is:legyen szó komplett esküvői fotózásról, kreatívról,  vagy jegyes fotózásról.

Hogyan dolgozol?

Munkámat kizárólag professzionális felszereléssel végzem. Rendelkezésemre áll egy jól felszerelt műterem, ahol kényelmesen, precízen tudok alkotni. Mindig személyesen találkozom veletek hogy jobban megismerjem mik az elképzeléseitek, vágyaitok az esküvői fotózással kapcsolatban. Az időpontot foglaló befizetésével tudjátok lefoglalni nálam.

Mennyi idő alatt leszel kész a képekkel?

Az esküvői fotókat átválogatom, utána elküldöm nektek melyikből szeretnétek nagyítás vagy melyik kép kerüljön be a fine art albumba. Az általatok kiválasztott képeket utómunkázom, retusálom, méretezem, vagy albumba rendezem. Miután megkapom melyik képeket választottátok ki, onnan számítva általában 2-3 hét alatt készülők el az esküvői képeitekkel, albumotokkal.

Mikorra érdemes időzíteni a kreatív fotózást?

Lehet az esküvő napjától eltérő időpontban is, ekkor akár több helyszínen, az esküvői menetrendet nem terhelve kényelmesebben készülhet a kreatív fotózás. Évszaktól függően más tavasszal, nyáron, ősszel, télen a nap színhőmérséklete, ereje de általában a hajnali és a délutáni fények a legszebbek

Mit jelent az utómunka?

Az utómunka az esküvői fotóitok alapvető szín, fény, kontraszt, tónuskorrekcióját jelenti. Az utómunkával ellátott képek stílusa olyan, amit itt az oldalon is láthattok.

Mi inspirál téged egy esküvőn?

Szeretek nektek segíteni abban, hogy ez a nap tényleg rólatok szóljon és a képek amiket készítek rólatok visszaadják egyéniségeiteket, örömeiteket a napról. Szeretem a szép menyasszonyi ruhákat, egyedi dekorációkat és az egyedi ötleteket, helyszíneket a kreatív fotózáshoz.

Elérhetőségek

Király Krisztina
esküvői fotógráfus

Itt is megtalálsz

Friss bejegyzések

Hogyan válassz esküvői fotóst?